Anders Winnerskjold (Socialdemokratiet)

/Anders Winnerskjold (Socialdemokratiet)
Anders Winnerskjold (Socialdemokratiet) 2017-11-05T21:55:03+00:00

Jeg er Aarhusianer med Stort A. Jeg er 25 år og til daglig er jeg studerende. Jeg er født i Aarhus og har trådt mine barnesko i Åbyhøj og Hasle, hvor jeg er vokset op i en familie med dine, mine og vores børn med seks søskende og fire forældre.

Siden jeg var barn, har jeg været drevet af at skabe forandring. Det har jeg været i folkeskolen, gymnasiet, på studiet og sidenhen som formand for de unge socialdemokrater i Aarhus.

Mit hjerte banker for vores by, og jeg ønsker at gøre Aarhus til et endnu bedre sted at leve – nu og for næste kuld aarhusianere. Jeg vil være stolt og ydmyg over at repræsentere JER i byrådet.

Boliger alle har råd til

Det bliver dyrere og dyrere at bo i Aarhus, og det begynder at blive svært at finde et godt hjem i byen som kan betales med en helt almindelig løn.

Aarhus må ikke blive en ulige by forbeholdt de rigeste, det skal være en by for ALLE.

Derfor skal vi i langt højere grad bygge boliger, som helt almindelige mennesker har råd til at bo i. Hvis vi ønsker en by for alle, så skal der også være plads til alle.

Et grønnere Aarhus

Aarhus skal i endnu højere grad være en grøn by, som står i spidsen for bæredygtig udvikling og vækst. Det skal kunne betale sig at hoppe på cyklen dag ud og dag ind, og det skal være en fordel at tage letbanen. Derfor vil jeg kæmpe for at gøre det mere attraktivt at vælge den grønne transport.

Bedre integration i Aarhus

I Aarhus skal integrationsindsatsen forbedres! Der er for mange drenge på min alder, som laver ballade i stedet for at tage en uddannelse. Det er hverken godt for dem eller for Aarhus. Men for at løse den udfordring, vil jeg i højere grad inddrage de udsatte boligområder og lokale personer med ressourcer, når vi designer integrationspolitik.