Caroline Mathilde Reitzel (Nye Borgerlige)

/Caroline Mathilde Reitzel (Nye Borgerlige)
Caroline Mathilde Reitzel (Nye Borgerlige) 2017-11-05T22:02:51+00:00

Jeg er født i 1994 og læser til daglig en kandidat i Kulturhistorie ved Århus Universitet. Udover at være byrådskandidat for Nye Borgerlige er jeg også formand for Nye Borgerliges Ungdom Aarhus.

Jeg håber at kunne give flere unge lyst til at interessere sig for politik, ligesom jeg selv gør.

Fjern den offentlige støtte til nye kunstprojekter

Hos Nye Borgerlige mener vi, at offentlig støtte udelukkende skal gives til kulturinstitutioner som formidler vores historie og kultur. Altså ikke til nye kunstprojekter som ikke har bevist deres værd eller bidrager til en historisk formidling for befolkningen.

Ved at fjerne den offentlige støtte til nye kunstprojekter vil vi økonomisk kunne fokusere langt mere på kernevelfærd i kommunen. Borgernes penge skal gå til borgerne.

Mere tryghed i nattelivet

I Aarhus oplever vi desværre alt for mange overfald og anden personfarlig kriminalitet i nattelivet.

Hos Nye Borgerlige ønsker vi at indsætte en mobil patruljeenhed som kan overvåge de unge i nattelivet og forhåbentligt forhindre en yderligere stigning i overfald.

Denne Patruljeenhed skal finansieres via et samarbejde mellem kommunen, regionen og evt. fondsmidler.

Pas på borgernes penge

Hos Nye Borgerlige ønsker vi at lave en anden prioritering af den måde skatteborgernes penge bruges i byrådet og kommunen.

Projekter som Letbanen, som trækker et stort underskud allerede tidligt i processen, burde ikke have lov til at overleve.

Nye Borgerlige synes, det er problematisk, at borgernes penge bruges på prestigeprojekter, som ender med at koste dem flere penge i sidste ende.