Henrik Hjortshøj (Alternativet)

/Henrik Hjortshøj (Alternativet)
Henrik Hjortshøj (Alternativet) 2017-11-05T22:09:16+00:00

Mit navn er Henrik Hjortshøj. Jeg er 27 år og til dagligt læser jeg en kandidat i retorik på Aarhus universitet, men min vigtigste beskæftigelse er at være far til min 2-årige søn, Jeremias.

Jeg stiller op til kommunalvalget for at forandre vores kommune. Jeg vil være med til at skabe en kommune med plads til forskellighed mellem mennesker og i naturen.

Det betyder for mig, at du kan have tillid til, at byrådet i Aarhus altid handler i din interesse.

Lad borgerne stille forslag til byrådet

Vi skal skabe en kommune med tillid til dig, og derfor skal der indføres borgerdrevne forslag i byrådet, så byrådsmedlemmerne tvinges til at lytte til dig, så der skabes borgernære beslutninger baseret på dialog.

Flere forsøg med at give ydelser uden modkrav

Forsøgsordningen ”Langtidsledige tager teten” skal gøres permanent, da den giver de langtidsledige bedre mulighed for selv at tage styring over deres situation.

Der skal oprettes flere forsøg med ”ydelser uden modkrav”, – vi skal prøve at få langtidsledige i arbejde ved at give dem penge, uden at stille krav til dem, så de nemmere kan overskue at kæmpe sig tilbage i arbejde.

Lad unge og ældre bo sammen

Der skal skabes alternative boformer, som kan være med til at styrke den sociale og psykiske sundhed, derfor vil jeg kæmpe for unge-ældrehjem i Aarhus kommune, hvor gamle og unge bor side om side.