Jakob Søgaard Clausen (Dansk Folkeparti)

/Jakob Søgaard Clausen (Dansk Folkeparti)
Jakob Søgaard Clausen (Dansk Folkeparti) 2017-11-05T22:10:51+00:00

Jeg er 24 år og bor i Århus C sammen med min kæreste Michelle. Jeg kommer oprindeligt fra Thy i Nordvestjylland, hvor jeg er vokset op på en gård og har haft fritidsjobs ved forskellige landbrug siden jeg var 13 år.

I dag er jeg i gang med en kandidat i Statskundskab ved Aarhus Universitet og arbejder som studentermedhjælper ved Dansk Folkeparti i Århus Byråd.

Mere videoovervågning – et tryggere natteliv 

Vi skal have flere overvågningskameraer i Århus. Mere videoovervågning vil have en forebyggende effekt i forhold til planlagt kriminalitet som tyverier og røverier og kan spille en afgørende rolle i forhold til at opklare sager om vold og voldtægt, som ofte sker i nattelivet.

Flere overvågningskameraer vil også være gavnlige i sager med unge, der forsvinder efter en bytur. Her spiller overvågningskameraer ofte en vigtig rolle og kan være med til at give pårørende en hurtigere vished for, hvad der er sket med deres kære.

Bedre infrastruktur for alle trafikanter 

Der skal være plads til både cyklister, biler og offentlig transport i Århus Kommune.

  • Flere og billigere p-pladser i midtbyen.

  • flere cykelstier i hele kommunen.

  • Offentlige transport skal dække hele kommunen.

  • Offentlig transport skal være billigere.

Giv borgerne mere indflydelse 

Tiderne udvikler sig, og det bør demokratiet også. De 31 byrådsmedlemmer i byrådet ved ikke nødvendigvis bedst – derfor skal vi gå forrest og udvikle vores lokaldemokrati og i højere grad inddrage borgerne i udviklingen af Århus.

Lad os få vejledende folkeafstemninger omkring emner som har stor betydning for kommunen, og lad os gøre det muligt for borgere at stille forslag, der kan komme på byrådsdagsordenen, hvis de indsamler nok underskrifter.

Mere borgerinddragelse vil også betyde, at flere borgere vil blive mere bevidste om, at de rent faktisk har mulighed for at påvirke udviklingen i deres kommune, og at man vil kunne påvirke meget mere end blot at sætte et kryds hvert 4. år.