Kasper Daae (Liberal Alliance)

/Kasper Daae (Liberal Alliance)
Kasper Daae (Liberal Alliance) 2017-11-05T22:12:19+00:00

Mit navn er Kasper Daae, jeg er 28 år og bor i Aarhus Midtby.
Til daglig er jeg partner i et parkeringsselskab og har min daglige gang på Navitas på havnen. Jeg stiller op til byrådet, fordi jeg ønsker en lavere skat, investeringer i vejnettet og bedre styr på byens magistrater (Dem der arbejder på Rådhuset).

Lavere skat 

Aarhus er en af de kommuner i landet hvor skatten er højest, hvor der er flest særlige afgifter, og hvor der er så elendig en administration, at der fint er plads til at effektivisere, så man kan frigive penge og lette borgernes skattebyrde. Vi skal være konkurrencedygtige, så flere flytter til byen fremover.

Mere vækst og frihed 

Aarhus skal være blandt landets bedste kommuner når det kommer til erhvervsklimaet. I øjeblikket ligger vi nummer 85 og det er mildt sagt en skandale. Med et fokus på forbedringer af infrastrukturen, lave skatter, korte sagsbehandlingstider og en slankere kommune kan det sagtens lykkes Aarhus at komme til tops.

Invester i vejnettet 

Bilisterne i Aarhus bruger alt for meget tid på at sidde i kø og holde for rødt – det er på tide at der investeres massivt i vejnettet, så de borgere der er afhængige af at have en bil for at få arbejdet, hverdagen eller familien til at hænge sammen. Vi kan ikke allesammen sidde på en ladcykel eller i Letbanen.